Partnere

Hos SediCon tror vi på kraften i partnerskap. Ved å samarbeide med industriledere og innovative tenkere gir vi deg det beste utstyret, løsningene og tjenestene. Våre partnerskap er bygget på tillit, gjensidig vekst og en felles visjon om fortreffelighet. 

 

HydroCen

Sedicon og HydroCen har gått sammen for å drive innovasjon innen fornybar energi. Dette samarbeidet utnytter styrkene til begge organisasjonene for å fremme forskning og utvikle banebrytende løsninger for bærekraftig energiproduksjon. Prosjekt Tysso er et direkte resultat av dette partnerskapet.

Business Norway

SediCon og Business Norway har inngått partnerskap for å øke effekten av bærekraftige energiløsninger og drive økonomisk vekst i Norge. Dette samarbeidet fusjonerer SediCons tekniske ekspertise med Business Norways ekspansive nettverk og forretningsutviklingsevner.

Inex Green

SediCon og Inex Green har dannet et strategisk partnerskap for å fremme bærekraftige miljøløsninger og fornybar energi. Dette samarbeidet kombinerer SediCons innovative sedimenthåndteringsteknologier med Inex Greens ekspertise innen miljørådgivning og grønne teknologier.

Samarbeidsprosjekt: Construction of the SHP Uniegoszcz with implementation of innovative solutions in the field of Archimedes turbine de-icing. Together with Norway Grants & PARP Grupa PFR.